iPhone 14 screen fix coming

iPhone 14 screen fix coming

De iPhone 14, de nieuwste smartphone van Apple, lijkt te worden getroffen door een aantal problemen die gebruikers in de problemen brengen. Een van de meest voorkomende problemen waar gebruikers mee te maken hebben is dat er gele of groene strepen over het beeld lopen als ze de telefoon aanzetten of uit de slaapstand halen. Dit kan een behoorlijk alarmerend gezicht zijn, vooral omdat een iPhone niet goedkoop is en een schermreparatie vaak een flinke rekening bovenop de aanschafprijs betekent.
Gelukkig brengt MacRumors goed nieuws over dit probleem. Volgens de publicatie brengt een interne memo gezien van Apple twee belangrijke updates over de situatie. Ten eerste zijn de strepen een software probleem en hoeft je scherm dus niet gerepareerd te worden, ten tweede werkt Apple aan een fix voor het probleem. Dit betekent dat gebruikers hun iPhone 14 niet hoeven te laten repareren en kosten besparen.
Echter is het nog onbekend wanneer we deze update mogen verwachten. iOS 16.3 wordt momenteel getest, maar de volledige release laat waarschijnlijk nog een paar weken op zich wachten. Maar de oplossing voor de problemen met het scherm kan natuurlijk los van een grotere update worden uitgerold. Dit betekent dat gebruikers binnenkort van deze problemen verlost kunnen zijn.
Er zijn echter nog meer problemen waarmee de iPhone 14 kampt. Zo blijkt de crashdetectie opvallend vaak vals alarm te slaan, bijvoorbeeld in achtbanen en op de piste. Dit kan gebruikers in de problemen brengen en kan een bron van frustratie zijn. Ook de productie van de telefoon lag een tijdje deels stil omdat Apple teveel afhankelijk was van één fabriek, iets wat hopelijk met de volgende iPhone een minder groot probleem is.
In samenvatting, de iPhone 14 lijkt te worden getroffen door een aantal problemen waar gebruikers mee te maken hebben, waaronder gele of groene strepen op het scherm. Gelukkig heeft Apple een software-oplossing in de maak voor dit probleem, volgens een interne memo gezien door MacRumors. Er is geen datum bekendgemaakt waarop de update beschikbaar zal zijn, maar verwacht wordt dat deze binnenkort uitgerold zal worden.
Terug naar blog